Introduktionsfilm

Sales Acceleration program

Vårt Sales Acceleration Program är utformat för att säkerställa en gemensam kunskapsplattform för försäljning och affärsdrivande arbete inom organisationen. Det ger nya och erfarna medarbetare de verktyg de behöver för att effektivisera säljarbetet, stimulera samarbete och maximera affärsresultaten.

Programmet är moduluppbyggt och lär ut en konsultativ säljmetodik med inspirerande föreläsningar som varvas med digitala teoripass med test av kunskap och praktiska övningar kopplade till det dagliga arbetet.

information management acceleration program

Vårt Information Management (IM) Acceleration Program syftar till att skapa en enhetlig kunskapsbas för företag som strävar efter att utöka sin mjukvaruförsäljning och konsulttjänster inom IM-området.

I en tid där teknisk expertis och affärsförståelse blir alltmer sammanflätade, står många organisationer inför en utmaning: en brist på kompetens som hindrar tillväxt och effektivitet.

Genom att kombinera teori med praktisk tillämpning, erbjuder programmet en modulbaserad utbildning som inte bara höjer affärsmannaskapet hos säljteamet men även skärper de affärsstrategiska färdigheterna hos konsulter.

Deltagarna utrustas med en konsultativ arbetsmetod som omvandlar dem till områdesexperter inom IM, kapabla att driva försäljning framåt, öka kundnöjdhet och främja lönsamhet.

Fördelarna med ett strukterat program  

säkra kvalitén

Programmet minimerar inlärningstiden för nya medarbetare och ökar produktiviteten samtidigt som det främjar långsiktig framgång

stimulera samarbete

Programmet främjar samarbete genom att etablera en röd tråd genom arbetssättet. Genom att dela expertis och arbetsmetoder blir samarbetet naturligare och mer effektivt.

var rädd om tiden

Programmet innebär en betydande tidsbesparing för organisationen. Befintliga medarbetare kan fokusera på att driva affärer istället för att ägna sig åt återkommande utbildning.

öka försäljningen

Programmet kan leda till större affärsmässiga framgångar genom att förbättra medarbetarnas kompetens och effektivitet samtidigt som medarbetarnas motivation och engagemang ökar.

Vad säger våra tidigare deltagare om våra program?

”Denna enskilda utbildning har gett mig mer än samtliga andra utbildningar bolaget haft sedan jag började för 10 år sedan”

Senior Key Account Manager

”Efter att ha genomgått samtliga moduler har jag både teoretiskt och praktiskt tagit med mig många lärdomar som FAKTISKT har ett värde i mitt dagliga arbete. Peter, du är grym!”

Pre-Sale Consultant

”Väldigt givande och bra säljutbildning, jag personligen önskar att jag fått gå den för ca 20år sedan när man var hyfsat ny inom sälj.”

Key Account Manager

”En mycket mer konkret utbildning som fokuserar på ett framgångsrikt arbetssätt anpassat till en säljares verklighet. Detta till skillnad från andra produktorienterade utbildningar man haft tidigare.”

Solutions Account Manager

”Mycket bra och inspirerande kurs, flertalet aha upplevelser fast har många år i branschen!”

Senior Key Account Manager

”I utbildningen lärde vi oss om vad som krävs för att bli en duktig affärsman. Det som jag vill lyfta fram är att utbildningen var som en workshop. Vi fick göra tester, diskutera i grupper och fick även höra om olika scenarier som kan uppstå under en försäljningsprocess…Utbildningen får högsta betyg. Detta är den bästa säljutbildningen som jag har deltagit på.”


Account Manager

”Modul 6 var briljant. Överlag väldigt bra ämnen och utförande. Kan se ett värde i att även gå in djupare i nykundsprocessen mot stora företag som vi pratade om igår. Tror att man behöver vara mycket träffsäkrare än förr för att få till de mötena. ”

Key Account Manager

”Jag vill rekommendera Peter Jankevics till säljfokuserade organisationer som vill öka sin försäljning och ROI på sina anställda. Under ett antal tillfällen fick jag och mina kollegor lära oss från steg 1 till slutskedet när det kommer till att bedriva en mer komplex försäljning. Samt varför man ska att ha en struktur, prioritera sin tid rätt och självklart även hur man kan påverka sitt lönekuvert. Kursen var både nyttig till dem som har varit hos oss under längre tid men även dem nya kollegorna. Stort tack Peter, hoppas vi får ha tillbaka dig inom snart framtid igen”

Account Manager

”Bra innehåll med allt ifrån att förstå hur ett bolag är uppbyggt till vad det är som driver en inköpare till att göra en affär.”

Pre-Sales Consultant

”Peters brinnande engagemang i ämnet och ett väl förberett material gör kursen intressant och relevant.”

Sales Manager

”Bra utbildning med små tester mellan passen som gör att man vet att man behöver lyssna och vara med på utbildningen.”

Key Account Manager

”Imponerad över kunskapen och drivkraften som du delar med dig av! ”

Account Manager

”En bra klass, med mycket information. Något man kan använda sig av i sitt säljarbete med lite implementationstid.”

Account Manager

”Inspirerande och värdefullt innehåll från en person som har riktig erfarenhet av vad vi gör på dagarna.”

Sales Manager

”Enkelt o förståeligt för en enkel människa även med mångårig erfarenhet kan man alltid lära sig något nytt samt bli påmind om saker som glöms bort.”

Key Account Manager

”Bra och tydligt utbildning som lär en bra värde och insikt.”

Key Account Manager

”Personligen så uppskattade jag mest steg 3-6 dom var stegen som jag behövde mest vägledning i. Det var en bra utbildning, bra jobbat!”

Key Account Manager

Om Oss

historien bakom salesacceleration

Våra onboarding- och utbildningsprogram har utvecklats av Peter Jankevics, som med en framgångsrik karriär i IT branschen har upplevt de flesta utmaningarna man kan möta när man säljer produkter- och tjänster, leder ett bolag, ska utveckla ett team, omvandla nya kollegor till produktiva medarbetare eller inspirera erfarna kollegor att tillämpa nya strategier och det i regel samtidigt som man har ett resultatansvar.

Det är lätt att hamna i prioriteringar där det ena går före det andra, vilket snabbt kan leda till problem.

Våra program är utformade för att lösa denna problematik och säkerställa att man inte behöver göra avkall på varken onboarding-processen, individuell utveckling eller resultatet i affärsverksamheten.

Därför har vi utvecklat utbildningsprogram lämpliga för bolag som driver konsultativa säljprocesser där fokus är på skapa kundvärde och inte sälja på pris.

Genom en kombination av inspirerande föreläsningar, praktisk teori och realistiska uppgifter kommer vi att fokusera deltagarna på att utveckla sin och bolagets affärspipeline. 

Med prestationen i fokus och kunskapen på plats kommer resultatet att öka.


Kontakta Oss

Besök Oss

Stormbyvägen 2-4, 163 55 Spånga


sv_SESwedish